Leerwerkbedrijf

Als leerwerkbedrijf creëren we leerwerkplekken, dagbesteding en werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Waar mogelijk bemiddelen we naar betaald werk. Zo hebben we in de afgelopen 5 jaar al meer dan 80 mensen naar betaald werk begeleid.

Onze kringloopwinkel biedt hiertoe uiteenlopende werkzaamheden, zowel qua aard als niveau. Zo kan iedereen naar eigen vermogen leren en bijdragen. Want meedoen is meetellen!

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers zijn onmisbaar en onbetaalbaar! Ons uitgebreide team telt diverse vrijwilligers. Ze komen met veel plezier meehelpen op diverse afdelingen. Om onder de mensen te zijn, een bijdrage te leveren, maar vooral voor de gezelligheid!

Re-integratie

Door het opdoen van (nieuwe) werkervaring, op een passende en laagdrempelige manier, vergroot je je kans op betaald werk. Elke medewerker wordt naar behoefte begeleid door een ervaren jobcoach.

Dagbesteding

Voor wie de stap of terugkeer naar een reguliere baan te hoog gegrepen is, bieden we arbeidsmatige dagbesteding. Door naar eigen vermogen met ons mee te werken, (her)vinden mensen een zinvolle daginvulling, ritme, regelmaat, voldoening en trots. Het motiveert om actief deel te nemen aan de maatschappij.

Stage

We bieden plaats voor verschillende stages: Van MAS-(maatschappelijke stage), snuffel-, praktijk- tot MBO stage. We zijn een leerbedrijf, erkend door SBB. Ook wanneer je net een beetje extra aandacht nodig hebt, ben je bij ons aan het juiste adres.

Functies

Als leerwerkbedrijf hebben we uiteenlopende werkzaamheden, zowel qua aard als niveau. Zo kun jij op je eigen niveau en op een veilige manier ontdekken wat het best bij jouw talenten past. Zo kan iedereen naar eigen vermogen leren en bijdragen. Want meedoen is meetellen!

Aan de slag!

Wil je deel uitmaken van ons gezellige team en een nuttige bijdrage leveren aan een duurzame samenleving? Neem snel contact met ons op.

Volg ons op

Adres en contact

Bezoekadres:
Herderlaan 12, Ermelo

Telefoon:

0341-559772
E-mail:
info@dezaakvanermelo.nl

Keurmerken